Neodolali jsme a zašli. A byl to skvělý kulinářský zážitek. Kuře s rýží bylo ještě doplněno pečeným bramborem, salátem z některé z místních mnohých okurek, tamarindským sladkokyselým chutney a pro povzbuzení chuti trochou chilli papriček, které jsem si bohužel spletl s jinou neškodnou zeleninou a v půlce hodování půl lžíce ochutnal. Což mi vyvolalo škytání s intervalem 0,8 vteřiny a potřebou sníst celý zbytek jídla a vypít všechny dostupné tekutiny naráz. Ale jídlo bylo skvělé!
Pokecal jsem i s majitelem. Pochází z Číny, jeho matka z Mauricia a tak se sem před 14 lety přistěhoval. Bistro je ze starého kamenného domu a na rozdíl od naprosté většiny malajských bister nebylo ani trochu umolousané. Nelze než vřele doporučit.
Žádné komentáře:
Okomentovat